GERBIAMI ŠILALĖS RAJONO GYVENTOJAI,

Pasaulį palietusi COVID-19 (koronaviruso sukelta) liga vis dar nenugalėta, atsiranda vis naujų viruso atmainų, šiuo metu nemažai užsikrėtimų fiksuojama mokyklose, darželiuose, kadangi čia yra daug kontaktų, vaikučiai ne visuomet sugeba laikytis higienos reikalavimų, ne visada taisyklingai nešioja medicinines kaukes. Todėl dar kartą kviečiame tėvelius kuo aktyviau registruoti ir atvesti vaikučius paskiepyti.

Jau skiepijami ir nuo 5 metų amžiaus vaikučiai gamintojo „BioNTech ir Pfizer“  „Comirnaty“ vakcinomis. Registruoti savo vaikus gyventojai gali internetu www.koronastop.lt, trumpuoju numeriu 1808 arba pas savo šeimos gydytoją o taip pat pas VšĮ Šilalės pirminės sveikatos priežiūros centro vakcinavimo koordinatorę N. Krasauskienę, mob. tel. 860212200. 

5–11 metų amžiaus vaikai bus skiepijami specialia šiai amžiaus grupei skirta mažesnio tūrio „Comirnaty“ vakcina. 

Nuo 12 metų amžiaus vaikus galima skiepyti „Comirnaty“ arba  „Spikevax“ vakcinomis.

Raginame visus iki šiol dar nepasiskiepijusius gyventojus susimąstyti, susisiekti su savo šeimos gydytoju, registruotis ir kuo greičiau atvykti į gydymo įstaigas vakcinuotis. Nepamirškime, kad jau daugelis gyventojų gali vakcinuotis ir trečiąją (sustiprinančia vakcinos doze). Tai galite padaryti pas savo šeimos gydytojus, taip pat vakcinavimo centruose VšĮ Šilalės PSPC ir VšĮ Kaltinėnų PSPC užsiregistravę internetu www.koronastop.lt, trumpuoju numeriu 1808, pas savo šeimos gydytoją arba mob. tel. 8602 12200

Kuo daugiau gyventojų bus pasiskiepiję, tuo laisviau visi galėsime jaustis. 

Šilalės rajono savivaldybės administracija

 

VšĮ Laukuvos ambulatorijos teikiamų paslaugų kokybės gerinimas